KURSY I SZKOLENIA

08.02.2018

KURSY I SZKOLENIA

I ETAP REKRUTACJI

Rejestracja elektroniczna kandydata na kursy i szkolenia:

  • kandydat zakłada w systemie jedno, indywidualne konto, w którym przekazuje wymagane przez Uczelnię dane osobowe oraz dane teleadresowe oraz postępuje zgodnie ze wskazówkami wynikającymi z elektronicznej rekrutacji;
  • kandydat obowiązany jest załączyć w elektronicznym systemie rekrutacyjnym:

- skan odpisu dokumentu o posiadanym wykształceniu,

- skan oświadczenia kandydata lub zakładu pracy o pokryciu kosztów uczenia.

 

II ETAP REKRUTACJI

Kwalifikacja kandydatów na studia przez Kierownika ds. Szkoleń Dokumenty kandydata będą brane pod uwagę wyłącznie pod warunkiem spełnienia I etapu rekrutacji, w przeciwnym razie zostaną odrzucone. Oznacza to, że kandydat, który nie załączy kompletu dokumentów w elektronicznym systemie rekrutacyjnym, nie będzie brany pod uwagę w II etapie rekrutacji.

DODATKOWO WYMAGANE DOKUMENTY:

Szkolenie w zakresie specjalizacji I stopnia w zawodzie pracownik socjalny: 1) Zaświadczenie z zakładu pracy o co najmniej 2-letnim stażu w zawodzie pracownika socjalnego.

Szkolenie w zakresie specjalizacji II stopnia w zawodzie pracownik socjalny: 1) zaświadczenie z zakładu pracy o co najmniej 5-letnim stażu w zawodzie pracownika socjalnego, 2) kopia dyplomu uzyskania I stopnia specjalizacji w zawodzie pracownik socjalny.

 

Kandydat na kursy lub szkolenia po zakończeniu rekrutacji elektronicznej i otrzymaniu decyzji o przyjęciu na szkolenie obowiązany jest złożyć następujące dokumenty:

 1) kopię wraz z oryginałem na podstawie którego Uczelnia dokona poświadczenia za zgodność z przedłożonym dokumentem:

- dyplomy ukończenia studiów wyższych

- 1 fotografia (o wymiarze 37 x 52 mm, bez nakrycia głowy, na jasnym tle),

Pliki do pobrania

Uczelnia Państwowa
im. Jana Grodka w Sanoku

ul. Mickiewicza 21, 38-500 Sanok

tel.: +48 13 46 55 950 
e-mail: rektorat@pwsz-sanok.edu.pl 
NIP: 687-17-40-766

bip.png

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili.

Akceptuję